onsdag 18 april 2012

FANTASTISK KVÄLL!

Idag var det min 48:e födelsedag! Har fått kanonuppvaktning på jobbet och ikväll efter padddlingen! Bilder kommer lite nedåt...
Var tidigt på jobbet och fick mycket gjort innan telefonen började ringa -morgonstund har guld i mun!
Åkte hem och bytte om till ullunderställ, fleece och torrdräkt. Sjösatte Viviane och gick ut på ett tretimmars paddelpass. Helt underbart att få upp värmen i kroppen och sedan bara paddla på i 180 minuter. Körde lite extra tempopass idag, blev totalt cirka 12 000 paddeltag - hajar ni : 12 000! Kroppen är extremt arbetsvillig och vill bara fortsätta och fortsätta - härligt. Ser ut i almanackan som att det snart kommer ett antal 10-timmardagar i kajaken - ska bli härligt att köra lite pass som påminner om paddlingen runt Sverige.
Satt idag och funderade på lite kloka ord som jag har snappat upp och tänker på i samband med mitt rekordförsök på HBB. Många frågar - varför - och säger att det är omöjligt att slå rekordet. Jag tycker att det är svårt att säga att det inte går att paddla på 22 dagar - jag ska göra ett mycket seriöst försök.
Varför genomför jag detta rekordförsök?

- Jag gör det för att jag kan
- Jag kan för att jag vill
- Jag vill för att du säger att jag inte kunde!

Pratade med min storasyster idag. Hon berättade att min kära svågers mamma är inne på bloggen med jämna mellanrum - skoj!  Hej Cecilia!!

Här kommer en bild från passagen under bron från Kullön till Vaxön. Skön siluett!


Här kommer en liten bild på den nedgående solen:


I min jakt på onödig vikt så ser ni på bilden nedan att jag har tagit bort ryggstödet - jag har aldrig lutat mig mot ett ryggstöd och kommer inte att ändra på min paddelstil - så där sparade jag 250 gram! Dessutom blir det lättare att få upp och ner 16 liter vatten som kommer att ligga i utrymmet mellan sitsen och skottet.


När jag kom hem efter tretimmarspaddlingen så uppvaktade Karola mig på gräsmattan! Röda rosor, och champagne avnjöts i födelsedagspresentet - solstolar! Tusen Tack!
Hoppas ni noterar stövlarna - Tretorn , gröna i storlek 47!
Nu fortsätter jag att kolla på andra halvlek mellan Chelsea och Barcelona - just nu står det 1-0!

7 kommentarer:

 1. Jag får väl lov att säga Grattis jag med . Men inte för Det eventuella SM Guldet som blir i kväll ! Tyvärr så får jag inte se matchen då jag skall till SISU på kurs i kväll. Jag hoppas verkligen att Brynäs får stryk i kväll så det blir en till Match i Skellefteå.

  SvaraRadera
 2. Tyvärr så lär man ju gratulera dig till SM guldet också ! Nu verkar ju allt gå din väg så det gör nog rekordförsöket med.

  SvaraRadera
 3. Tackar- Tackar! Just nu är det jubel här!!
  Hoppas verkligen att du kan se in i framtiden så att rekordet sitter!

  SvaraRadera
 4. Du är för skön! Nu har vi bärgat guldet också!!!!

  SvaraRadera
 5. Hej Gunnel!
  Japp, Guldet är hemma! Nu är det "bara" att paddla också!

  SvaraRadera