tisdag 3 april 2012

IS IGEN!

Så var vi tillbaka i isens rike! Vid sjösättningen ikväll hade det lagt sig en ishinna inne vid land. Var ju hela 6 minusgrader inatt - brrr!
Fick till en fantastisk 3-timmars träningspaddling ikväll. Strålande sol som slutade i en vacker solnedgång, 4 sekundmeters vind - har svårt att tänka mig bättre förhållanden. Snittade 4 knop och kroppen känns fantastiskt stark. Började i lite lätt medvind och då trivs Viviane som bäst. Hon vill gärna småsurfa och utan större ansträngning med 55-60 paddeltag i minuten snittar jag 4,3-3,4 i den medvinden. Ser målbilder där jag paddlar efter Ostkusten i 6-7 sekundmeters medvind och småsurfar snabbt förbi landmärke efter landmärke  - Kalmar, Oskarshamn, Västervik, Fyrudden, Landsort, Dalarö. Ska bli helt underbart att få se hela Sveriges kust i sommar.
Har nu 269 paddeltimmar kvar tills Svinesund hägrar. Kroppen känns stark och efter en tretimmars paddeltur känns det som att 10 till inte är några som helst problem - får stämma av i maj när det blir 3-5 dagars turer med 15-17 timmar per dag. Får se om jag orkar blogga då!
Solen på väg ner över Vaxholm!

2 kommentarer:

  1. Jag är redan imponerad ;0)

    SvaraRadera
  2. Tack Gunnel!
    Kommer att behöva alla positiva supportrar som går att uppbringa! Glad Påsk på er!

    SvaraRadera