tisdag 20 mars 2012

TRÄ ÄR VACKERT!

Ovan är en bild på min svågers nya, egenbyggda kajak -premiärturen förra året. Kajaken är mycket vacker och välbyggd. Det är samma svåger som bygger eskimåpaddlar - en av dem ( nr 19) ska med på paddlingen runt Sverige!

Idag har det varit arbetsdag och 65 mil i bil - ingen tid för träning. Har istället blivit 2 timmars snabb gångträning - lagom paddelpuls!
Är just nu nere i Sveriges sydvästra hörn - en punkt som ska passeras under fjärde HBB-dagen.
Det kan vara en av de tuffare passagerna under HBB - allt beror på vädret. Ser fram emot mötet med Skälderviken och med Kullens Fyr - Sveriges högsta belägna. Där kan det strömma rejält och det gäller att ta ut rejält från land - kusten är väldigt stenig och vass, vill ha rejält med vatten under kajaken.
Har fått tips om att undersöka möjligheterna att ha med en vattenreningsanläggning istället för att ha med 19 liter vatten - någon som har bra tips om detta?

2 kommentarer:

  1. Skall du ha en för att rena havsvatten med ! Då kan du glömma rekordet för om du skall rena havsvatten då får du sitta och pumpa hela dagarna och då blir det ju ingen paddling.
    Håll dig till 19 liter du .

    SvaraRadera
  2. Hej Pagaj!
    Jag hade hoppats på att någon år 2012 hade kommit med en smartare lösning - men det kanske får vänta ett till. Får nog fylla på mina 19 liter och njuta av medhavd dryck!

    SvaraRadera