söndag 4 mars 2012

Vasaloppet

Vasaloppet 2012.
Sitter och tittar på Vasaloppet 2012. Åkte själv Öppet Spår i söndags som en del av träningen inför paddlingen runt Sverige, tiden blev 8 timmar och 11 minuter - hade 9 timmar som målbild, men jag var lite starkare än vad jag trodde.
Totalt har det blivit 50 timmar skidor sedan i julas. Kör långa pass med tempo cirka 45 minuter per mil. All träning sedan två år är inriktad på låg intensitet men långa pass - allt för att kunna paddla många timmar per dag utan att bli totalt utmattad. Fick även till 18 timmar paddling från Julafton fram till att isen lade sig.
Har diskuterat HBB-paddlingen med många som har paddlat den och det är helt uppenbart att för att kunna slå rekordet måste man paddla många timmar per dag - kommer lite längre fram att berätta hur jag planerar för att maximera tiden på vattnet.
Bilden ovan är från Påskdagen 2011 när vi var ett litet gäng som paddlade runt Landsort i fantastiskt väder - längtar till den 27:e juni när jag kommer att få njuta av denna syn i cirka 300 timmar runt Sverige!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar