söndag 20 maj 2012

GULLVIVAN DAG 3 KVÄLL & 4 AVSLUTNING!

Efter avslutad kappsegling lördag bakade jag en chokladkaka som vi åt till en kopp kaffe och en liten whisky (men god!).
Sedan var det upp till prisutdelning på berget på Biskopsö - 500 personer på plats!
Så här såg prisbordet ut:
Gott om glada människor som väntade på dagens resultat.
Efter prisutdelningen blev det räkafton - arrangörerna står för räkor och vitt vin - deltagarna tar med sig tillbehör. Vår egen stjärnkock - Molle Melon - står här och beskådar räkorna, som var mycket goda. Han hade bakat pain riche till räkorna och diverse tilltugg - super!
Och räklådorna såg ut så här:
Ännu lite godare på väg till tallriken:

Kvällen blev bra och avslutades med denna bild ut från toppen av Biskopsö sett västerut:
En fin kväll i skärgården.

Idag var det sista dagen på Gullvivan - ännu en strålande dag med sol och 3-7 m/s sydlig vind. Vi startade på skottet och tog rak linje på första bogens sträckbog. Gick ifrån de båtar som startade efter oss ( och som därigenom skulle vara snabbare). Satte efter 40 minuter spinnaker och tog en lyckad underbåge, rundade en ö med mycket flax ( där tog vi cirka 15 båtar) och drog vidare genom banan. Startade som nummer 100 och kom imål som nummer12. På torsdag kommer hela resultatet på Gullvivan och tror att vi nog slutar topp 10 totalt.  Skoj och trevlig kappsegling  -lite guldkant på min tillvaro var att sonen Axel var med och det är skoj att umgås i 5 dagar på liten yta!

Så här såg det ut efter målgång :
Roligt med 100 båtar på samma tävling - det är ren seglingspropaganda.
Imorgon är det vilodag - kroppen har rejäl träningsvärk och imorgon kväll ska jag plocka ihop alla delar inför tredagarspaddlingen - tisdag till torsdag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar