torsdag 17 maj 2012

GULLVIVAN FÖRSTA DAGEN!

Gullvivan är en härlig familjekappsegling och vad kan väl bättre illustera det en en hel familj i en Mälar 30? Mälar 30 nr 58, med Pär & Pia Lindforss med barnen Teddy och Ludvig är på väg in till kvällshamnen efter en dag på kappseglingsbanan. Skulle tro att båten är cirka 70 år gammal och i mycket bra skick. Om jag inte minns fel så har familjen Lindforss vunnit Gullvivan mer än en gång - fin båt och duktiga seglare.
För oss i Team Arken Zoo båten gick det riktigt bra , en 5:e båt i mål av runt 115 startande. Vi hade en underbar segling med bra vind och mysig segling - det är skoj när man känner att båten bara rusar iväg - obs, måste upplevas!
Känner när jag är ute på sjön att det är en viktig del av mig, solen, vattnet, skärgården, segel, ja - helheten är oslagbar!
Här ligger båten vid bryggan efter dagens segling - svårt att tro att det var samma vik som jag bloggade om igår.
Måste visa för mamma att vi även äter nyttigt ( lite synd att potatissalladen syns på bilden också..)! Till salladen blev det grillad fläskfilé, potatissallad och bearnaisesås- och ett glas rött - livet är bra!
Här är en bild från prisutdelningen - 500 personer på bryggan och i skogsbacken! Dagens vinnare var en S30, tvåa Nisse Virving med NFn Borta med Vinden, trea en Arcona 340, 4:a en Omega 10 och femma var vi. Emil och Emma var framme och hämtade priset - nya kortlekar - nu blir det skitgubbe!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar