torsdag 3 maj 2012

STORT MEDIAINTRESSE - SKOJ!

På Vildmarksmässan i början av mars var ju min nya kajak Viviane utställd i MIKS Kayaks monter. Det var ett stort intresse från media och nu i maj kommer både tidningen Paddling och tidningen Outside - helskoj!
Sedan är det snart dags med en annan tidning som gjorde en intervju på mässan och nu har kompletterat intervjun inför tryck - det är Utemagasinet Kajak som gör detta reportage - ska bli roligt att se hur det reportaget blir!
Idag var det vilodag från träningen och det hade nog varit svårt att hinna med något annat - var i Göteborg över dagen - det blev 16,5 timme från det att jag lämnade hemmet 05.30 till hemkomsten 22.00.  Imorgon blir det träning - kroppen längtar!

2 kommentarer:

  1. Hej Lasse!
    Har funderat på en sak. Om du tidigt i din utmaning upptäcker ("gud förbjude") att du kommer att missa rekordet. Hur gör du då? Blir motivationen utmaningen att ändå paddla så sjukt långt och njuta av naturen i ett lugnare tempo, eller är det andra "rekord" som hägrar? Kramar!!!

    SvaraRadera
  2. Hej Gunnel!
    Hur tänkte du nu?! Njadå, det är klart att det kan vara så att jag ser att det blir tufft att nå 22 dagar - hur fungerar hjärnan då? Svårt att spå, men jag har egentligen 4 mål: Huvudmålet är att slå rekordet (helst ordentligt..), reträttmål är att tangera med 23 dagarm andra reträtt är svenskt rekord med 26 dagar och tredje reträttmål är delat svenskt rekord med 27 dagar. Därefter.... vill jag inte tänka på. Som kroppen och knoppen känns just nu så kommer jag inte att tänka på högre siffror än 22! Kram Lasse

    SvaraRadera